Proslava rođendana za decu+ party program + sokići- KREATIVNI KLUB- Marka Miljanova 7

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA: 4000 din umesto redovne cene od 8500 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima pon-pet 13h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 20-oro dece (za svako dete preko ovog broja doplata je 200 din) u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, neograničen broj sokova za decu, pozivnice, usluga konobara, čaše, tanjire, viljuške i salvete!
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
 • Ponuda ne važi u dane vikenda (subota i nedelja),
 • Jedan vaučer važi za  jedan rođendan.
 • Radno vreme: (pon-pet) od 13h do 21h,
 • Povoljne cene pića u prostoru za do 40 roditelja,
 • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.03.2020.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!
4000 din
Cena pre popusta : 8000 din

Ušteda : 4000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 15 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

 • 4000 din umesto redovne cene od 8000 din. za proslavu rođendana za decu u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima (od ponedeljka do petka)!

4000 din umesto redovne cene od 8500 din. za proslavu rođendana za decu uzrasta 1-12 god. u “Kreativnom Klubu “ ul.Marka Miljanova 7 , Novi Sad radnim danima pon-pet 11h do 21h i obuhvata: iznajmljivanje rođendaonice za maksimalno do 20-oro dece (za svako dete preko ovog broja doplata je 200 din) u trajanju od 2 sata uz kompletno organizovan party program sa dva animatora, neograničen broj sokova za decu, pozivnice, usluga konobara, čaše, tanjire, viljuške i salvete.

   Ako želite da istinski uživate u proslavi rođendana Vaših najmilijih i da Vas oko svih sitnih detalja ne hvata nervoza, organizaciju ove godine prepustite rođendaonici "Kreativni klub Novi Sad" jer oni imaju proveren tim koji će Vam pružiti savršen rođendan . Uz vaučer dobijate i organizaciju kompletnog rođendanskog  programa za vaše klince i klinceze, 2sata sjajne zabave i divnih iznenađenja za klince bilo kog uzrasta!

Prostor u dečijoj igraonici “Kreativni Klub “ sastoji se iz dva dela. Deo za decu gde se nalaze dve prostorije za rođendane, igraonica u kojoj je stoni fudbal, x-box igrice, kuhinja za devojčice, itd…a u drugoj bazen sa lopticama za najmlađe.

   Drugi deo je za odrasle sa pogledom na decu , u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Dođite da zajedno proslavimo Vaš rođendan, da se zajedno igramo. U prostranom objektu i divnom ambijentu dočekaće vas nasmejana i vedra lica našeg stručnog tima, jer kod nas rade samo najbolji! Sa Vašom decom družiće se animatori, koji će vrlo rado pričuvati Vašu decu na sat-dva dok Vi obavljate druge poslove. Iskusni animatori će Vašem slavljeniku prirediti nezaboravnu žurku.

 

Kreativni klub

Marka Miljanova 7, 21000Прикажи Kretivni klub на већој мапи


Marka Miljanova 7, Novi Sad


Dodatne slike : Kreativni klub

Komentari kupaca