250 din za 30 minuta Solarijuma sa choco lampama ten u boji čokolade u salonu lepote “ Angel Four”!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 250 din. umesto redovne cene od 700 din. za 30 minuta  Solarijuma sa choco lampama (ten u boji čokolade) u salonu lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 12h do 20h
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.6.2018.

Vaučer važi do: 30.6.2018.

250 din
Cena pre popusta : 700 din

Ušteda : 450 din

Popust : 64 %

Preuzeto : 31 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

250 din. umesto redovne cene od 700 din. za 30 minuta  Solarijuma sa choco lampama (ten u boji čokolade) u salonu lepote “ Angel Four”, Raše Radujkova 16, Novi Sad!

Posetite frizersko kozmetički salon "Angel" u Novom Sadu i iskoristite vaših 30 minuta vremena na sunčanje u novom modernom i udobnom solarijumu Ergoline turbo 600 sa chocolate brown lampama  po PROMO CENI od samo 250 din!

 Ako želite da imate bronzani ten koji Vašoj koži daje posebnu lepotu i draž a pritom i pokriva pojedine nedostatke onda je solarijum pravi izbor. Vaših 30 min. sunčanja rasporedite tako da ne ugrozite svoju kožu, njenu svežinu i hidrataciju, dakle dozirajte minute prema savetu zaposlenih. Dobre strane solarijuma su te što on podstiče proizvodnju vitamina koji je vrlo važan za imunitet, ali i za našu psihu, a to je vitamin D. Taj savet svakako ne podrazumeva svakodnevno iscrpljivanje kože, već doziran boravak.

    Studio lepote "Angel" Vam nudi kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama. U salonu se koriste najkvalitetniji kozmetički preparati za negu kose, lica i tela. Pored tretmana lica i tela "Dr. Temt" kozmetikom, možete naći i frizerske usluge, tretmane za negu i ulepšavanje kose koji se rade kozmetičkom linijom "Alfa Parf" iz Milana. U prijatnom ambijentu čeka Vas stručno i nadasve ljubazno osoblje a o vrhunskoj usluzi uverićete se sami!

Studio lepote “ Angel Four”,

Raše Radujkova 16, Novi Sad


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16, 21000Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Raše Radujkova 16, Novi Sad


Dodatne slike : Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Komentari kupaca