1890 din. za dioptrijski ram i stakla u Optici “Optiland”, Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 1890 din. umesto redovne cene od 5500 din. za dioptrijski ram i stakla (do + - 6 dioptrije) + mikrofiber krpica u Optici “Optiland” Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Vaučer se može koristiti za +-6 dioptriju bez cilindra!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09h do 19h, subotom od 09h do 13h.
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom!
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.09.2022.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti!
1890 din
Cena pre popusta : 5500 din

Ušteda : 3610 din

Popust : 66 %

Preuzeto : 17 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

1890 din. umesto redovne cene od 5500 din. za dioptrijski ram i stakla u Optici “Optiland” Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad!

  Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

  Optičarska radnja "Optika Optiland" nalazi se na Bulevaru oslobođenja 61 u Novom Sadu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih i sunčanih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optika Optiland " poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara CR plastificirana stakla +-6 dioptrije (postoji mogućnost nadoplate u optici za druge dioptrije), maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. U  ponudi se mogu naći proizvodi svih brendova te Vas stoga pozivamo da ih posetite i da se uverite u kvalitet i niske cene.


Optika Optiland

Bulevar oslobođenja 61, 21000Прикажи Optika Optiland на већој мапи


Bulevar oslobođenja 61, Novi Sad


Dodatne slike : Optika Optiland

Komentari kupaca