2000 din- ultrazvučni pregled po izboru u Poliklinici NS Lab- (ultrazvuk Abdomena, Štitne Žlezde, Mekih tkiva ili Prostate)!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 2000 din umesto 4000 din za ultrazvučni pregled po izboru (ultrazvuk abdomena, štitne žlezde, mekih tkiva ili prostate)  u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!
  • Vaučer važi za jednu osobu i obuhvata jedan ultrazvučni pregled po izboru
  • Obavezno je zakazivanje na broj telefona ispisan na vaučeru!
  • Radno vreme: radnim danima od 07:00-20:00h, subotom od 08:00-13:00h,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.04.2024.
2000 din
Cena pre popusta : 4000 din

Ušteda : 2000 din

Popust : 50 %

Preuzeto : 6 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

2000 din umesto 4000 din za ultrazvučni pregled po izboru (ultrazvuk abdomena, štitne žlezde, mekih tkiva ili prostate) u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad!

     Ultrazvučni pregled abdomena (stomaka ) se koristi za dijagnostiku oboljenja solidnih organa u stomaku kao što su jetra, žučna kesa, gušterača, stomačna aorta, nadbubrežne žlezde, bubrezi, mokraćna bešika i prostata. Ovim pregledom se može utvrditi veličina i struktura organa, postojanje cističnih i tumorskih formacija, postojanje kamenaca itd.

Pregled je neinvazivan, bezbolan i bez ikakve štete po bolesnika, može ponavljati više puta, za razliku od pregleda kompjuterizovanom tomografijom (CT) čija je primena vezana za zračenje bolesnika (posebno kada je u pitanju multislajsni CT) a pregled je značajno skuplji.

Za izvođenje ovog pregleda potrebno je da bolesnik preskoči prethodni obrok, a kod gojaznih pacijenata ponekad je potrebna i primena laksativa (sredstava za čišćenje creva). Na pregled treba doći sa punom mokraćnom bešikom.

  Pregled traje 20 do 30 minuta.

Kako bi se organi čije su funkcije poremećene lošim radom tiroidne žlezde zaštitili od trajnog oštećenja, neophodno je javiti se lekaru na vreme kako bi se uspostavila tačna dijagnoza. Da sa žlezdom nešto nije u redu, ustanovljava se pregledom krvi, na osnovu čega se utvrđuje nivo hormona (T3, T4, TSH). U slučaju da ova analiza ne daje sasvim jasnu sliku stanja, radi se ultrazvučni pregled koji može da pokaže da li se štitnjača možda uvećala ili na njoj ima izraslina .

    Na žalost većina nas zdravlju ne posvećuje dovoljno pažnje, ignorišu se prvi simptome ili odlaže redovan lekarski pregled. Razloga za to ima dosta, a najčešći su manjak vremena za čekanje u redovima ili visoke cene ovih usluga.

Mi smo danas rešili da vas podstaknemo da o svom zdravlju brinete redovno i cenu ultrazvučnog pregleda po izboru u poliklinici NS Lab snizili smo na svega 2000 din! Ultrazvučna dijagnostika je neškodljiva i bezbedna metoda kojom se dobijaju informacije o stanju unutrašnjih organa, a današnju ponudu možete iskoristiti za ultrazvučni pregled abdomena,  štitne žlezde, mekih tkiva ili prostate

_____________________________

 


POLIKLINIKA NS-LAB

Svetozara Miletića 24, 21000Прикажи Poliklinika NS-LAB на већој мапи


Svetozara Miletića 24, Novi Sad.


Dodatne slike : POLIKLINIKA NS-LAB

Komentari kupaca