680 din.Stomatološka uslugu po izboru : uklanjanje kamenca ili plombiranje jednog zuba belom plombom .# možete uplatiti zaključno sa PETKOM 30.05.2014 #

Uslovi prodaje

  • Ponuda obuhvata : jednu od ponuđenih usluga po izboru - ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili plombiranje jednog zuba belom plombom (plombiranje jedno i dvopovršinskih plombi za sve dubine kvarova)  u Ordinaciji opšte stomatologije Sandić, Augusta Cesarca 18,VI sprat  Novi Sad, Srbija
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno 3 vaučera.
  • Radno vreme: po zakazivanju
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana unapred na 063 423 370
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.06.2014.

680 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1320 din

Popust : 66 %

Preuzeto : 29 kom

680 din.umesto 2000 din za stomatološku uslugu po izboru : ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili plombiranje jednog zuba belom plombom .

U stomatološkoj ordinaciji Dr. Sandić u zavisnosti od toga šta je Vašim zubima potrebno, uz konsultaciju stomatologa učinite sve što treba da biste imali  Zdrav i blistav osmeh po super ceni.

Prevencija i redovan dolazak kod stomatologa su najvažniji preduslovi za dugoročno zdrave zube. Redovan stomatološki pregled na šest meseci je siguran način da se uverite da su vaši zubi i desni zdravi.Vaš stomatolog može da uoči i najmanju neuobičajenu pojavu u vašim ustima i može vam pomoći da se dogovorite o planu lečenja ako je to potrebno.

KLJUČNA ULOGA JE U TOME DA IMATE REDOVNE STOMATOLOŠKE PREGLEDE,SVAKODNEVNO ČIŠĆENJE ZUBA ČETKICOM I KONCEM TE KONSULTACIJE SA STOMATOLOGOM.

      Svakodnevna higijena onemogućava nastanak oboljenja na minimum, ali postoje mesta koja nisu pristupačna četkici i koncu. Na tim mestima se plak duže zadržava, a mineralizacijom nastaje kamenac koji može ukloniti samo Vaš stomatolog. A da Vaši zubi sijaju kao biseri neophodno je s vremena na vreme izvršiti skidanje kamenca i poliranje zuba.

Stomatološka ordinacija Sandić nalazi se u Olimp zgradi - Augusta Cesarca 18, 6 sprat. Ordinacija se bavi pružanjem svih vrsta stomatoloških usluga i daje pacijentima mogućnost da redovno dolaze na besplatne kontrole. Ordinacija sarađuje sa specijalistima ortodoncije i oralne hirurgije. Posebnu pažnju posvećuje dentalnoj estetici, koristeći najbolje bele kompozitne i keramičke ispune koje se nalaze na svetskom tržištu. U postupku lečenja stomatolog Marijana Sandić koristi najbolju dentalnu tehnologiju u želji da svaka vaša poseta bude prijatna, bez stresa i bola.

        Poseta zubaru većini ljudi predstavlja stres sam po sebi, a čekanje i često visoke cene taj stres dodatno pojačavaju. Promopopusti imaju dobru vest za Vas,tako što smo obezbedili da Vi kupujući vaučer na sajtu promopopusti u stomatološkoj ordinaciji Dr. Marijana Sandić izaberete ultrazvučno uklanjanje kamenca i poliranje zuba ili plombiranje jednog zuba belom plombom (plombiranje jedno i dvopovršinskih plombi za sve dubine kvarova)  po ceni od 680 din umesto 2000 din .


PITANJE POSTAVLJENO DANA 19/05/2014godine u 12:50:09 časova

Da li moze samo poliranje zuba?

ODGOVOR NA PITANJE

Može naravno


Ordinaciji opšte stomatologije Sandić

Augusta Cesarca 18, VI sprat, 21000



Прикажи Ordinaciji opšte stomatologije dr.Sandić на већој мапи


Augusta Cesarca 18, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI