Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE samo 1550 din.Dve masaže po 30 min. + 25min.slana soba + celodnevni bazen i saune

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1550 din. umesto redovne cene od 5040 din. za dve 30-minutne relax masaže + dva 25 min.  boravka u Slanoj sobi uz celodnevno korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park !
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera
  • Obavezne rezervacije minimum tri dana unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
  • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h
  • Poneti peškir, bade mantil i papuče (a možete ih i iznajmiti)
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju
  • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu.
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 15.07.2014.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom

Vaučer važi do: 15.07.2014.

1550 din
Redovna cena : 5040 din

Ušteda : 3490 din

Popust : 69 %

Preuzeto : 22 kom

1550 din. umesto redovne cene od 5040 din. za dve 30-minutne relax masaže + dva 25 min.  boravka u Slanoj sobi uz celodnevno korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park !

 “Promopopusti ” i Wellness centar  hotela "Park" pripremili su Vam wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

    Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 30 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.

   Šta je to „slana soba”?

„Slana soba” je prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, a posebno je značajna za one ljude koji imaju problema sa disajnim organima i kožna oboljenja. Ova soba za haloterapiju, odnosno tretmane solju, osmišljena je tako da „imitira” prirodnu slanu pećinu. U interesantnoj prostoriji, u kojoj se zaboravlja na obaveze jer ambijent podseća na tropsku plažu sa ležaljkama, so se nalazi svuda – na podu, plafonu i zidovima, a uređaj halogenerator bez prestanka je melje i u vazduh „uduvava” mikročestice, čime se postiže veća koncentracija jona nego u prirodnim uslovima. Prilikom ulaska u slanu sobu , pacijent najpre mora da popije čašu vode i da navuče higijenski mantil, kapu i kaljače. Sedne se u ležaljku i onda sledi opuštanje... Uz zdrav vazduh, tu su prigušena svetla koja menjaju boje i lagana muzika, što je dovoljno za dobrobit nervnog sistema svakog čoveka u kojoj boravak od 40 minuta zamenjuje tri dana provedena na moru. Stručnjaci objašnjavaju da haloterapija potiče iz 19. veka, kada je PRIMEĆENO DA RUDARI U RUDNICIMA SOLI NE OBOLJEVAJU OD RESPIRATORNIH INFEKCIJA. Slana terapija se savetuje za detoksikaciju, poboljšanje imuniteta i uravnoteženje neurovegetativnog sistema.

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temeratura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte.


Welness park

Novosadskog sajma 35, 21000Прикажи welness park на већој мапи


Novosadskog sajma 35, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI