PEDIKIR ili GEL LAK na nogama ili REFLEKSOLOGIJA stopala

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 390 din. umesto redovne cene od 1200 din. za jednu od ponuda po izboru: PEDIKIR ili GEL LAK na nogama ili REFLEKSOLOGIJA stopala u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09h do 21h, nedeljom od 12h do 20h
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 060/6366-030
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 15.10.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 15.10.2014.

390 din
Redovna cena : 1200 din

Ušteda : 810 din

Popust : 68 %

Preuzeto : 8 kom

390 din. umesto redovne cene od 1200 din. za jednu od ponuda po izboru: PEDIKIR ili GEL LAK na nogama ili REFLEKSOLOGIJA stopala u studiju “Angel four” Raše Radujkova 16 u Novom Sadu!

 

 Medicinskim i estetskim pedikirom ćemo Vam bezbolno ukloniti sve vrste žuljeva (meke i tvrde) ili urasle nokte, bezbedno ukloniti sve problematične promene na stopalima (kurje oko) uz pretetiku noktiju. 

 

Lepe i nežne ruke su nešto što jednu ženu čine privlačnom i ženstvenom, a jedna od najvažnijih osobina su svakako negovani nokti u bojama koje prate nove modne trendove . Imati lepe i negovane nokte nije lako jer nokti zahtevaju mnogo pažnje i vremena stalno turpijanje, skraćivanje, a ukoliko dođe do toga da se neki od njih polomi potrebno je mnogo vremena da opet porastu onako kako bismo želeli.

Da Vam se takve neugodne situacije ne bi dešavale idealno rešenje je ojačavanje prirodnih noktiju gel  lakovima

 

Refleksologija stopala je drevna metoda masaže stopala, koja se zasniva na spoznaji da svaki deo tela ima svoju projekciju na površini kože odnosno polja koja su određenim refleksnim mehanizmima povezana s odgovarajućim organima. Refleksna masaža stopala je grana kineske medicine koja se već hiljadama godina uspešno primenjuje ne samo u lečenju već i u dijagnostici i prevenciji raznih oboljenja. U Kini i Šri Lanki, lečenje zasniva na principu energetskog funkcioniranja tela koje je usko povezano s energijom prirode i kosmosa, čiji je čovek sastavni deo. Vitalna energija – či – osnovni je pokretač svih procesa u telu i oko njega, a ima dva različita aspekta (jin & jang) – suprotnosti  koje funkcionišu zajedno uspostavljajući ravnotežu.

Refleksologijom, odnosno, terapijom zona leče se: nesanica  , dijabetes, hipoglikemija ali se i reguliše krvni pritisak. Ova metoda se koristi i za opuštanje, poboljšanje koncetracije i energije tela, pa se naročito preporučuje đacima i studentima. Opšte stanje organizma vrlo brzo se poboljšava, jer sama masaža podstiče bolju cirkulaciju i protok kiseonika u krvi, zatim stimuliše stvaranje limfe koja reguliše izbacivanje štetnih materija iz organizma i utiče na stvaranje ćelija imunološkog sistema. 


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16, 21000



Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Raše Radujkova 16, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI