1690 din.Brazilsko ispravljanje kose Pure Diamond Coco Choco keratinom + Gratis prvo pranje i feniranje!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA :1690 din umesto redovne cene od 6000 din. za  brazilsko ispravljanje kose sa Coco Choco keratinom u studiju  „ Angel four” Raše Radujkova 16, Novi Sad. Gratis prvo pranje i feniranje!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Broj telefona za zakazivanje 060/6366-030
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.11.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.11.2014.

1690 din
Redovna cena : 6000 din

Ušteda : 4310 din

Popust : 72 %

Preuzeto : 11 kom

1690 din umesto redovne cene od 6000 din. za  brazilsko ispravljanje kose sa Coco Choco keratinom u studiju  „ Angel four” Raše Radujkova 16, Novi Sad. Gratis prvo pranje i feniranje!

 ZAŠTITITE VAŠU KOSU OD UTICAJA MORSKE SOLI.

   Šta je brazilsko ispravljanje kose.

Verovatno ste već čuli za njega, jer je jako brzo postao omiljen među mnogim ženama koje imaju problema sa kosom.Coco Choco brazilski keratinski tretman za oštećenu kosu, je najnapredniji, najbrži i najefikasniji način da se Vaša oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled. 

Radi se o postupku ispravljanja kose, ali i dubinske nege kakva se ne može postići preparatima. Kosa se ovim postupkom regeneriše i obnavlja, a rezultat je bujnija, sjajnija i zdravija kosa koja će nakon svakog pranja izgledati kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Tretman se radi u nekoliko faza i traje 1-2 sata, zavisno od gustine kose.

U procesu se koristi najkvalitetniji brazilski keratin Coco Choco organskog porekla, bez formaldehida, koji se pod visokom temperaturom i uz specijalne pegle zaključava u dlaku. Rezultati su: visok sjaj, prelepa, zdrava i ravna kosa.

Brazilskom tretmanu kose mogu se podvrgnuti svi tipovi kose: oštećena, farbana, gusta, tanka, efekat traje od tri do šest meseci u zavisnosti od stepena oštećenja.

Kod kovrdžavih kosa i jako oštećenih potrebno je uraditi 1-2 korekcije u razmacima od po mesec dana, da bi se dobio potpun efekat prave i zdrave kose.

       Penelope Cruz i Nicole Ritchie apsolutno su oduševljene brazilskim feniranjem. To je trenutni ultimativni hit u Hollywoodu a i šire, jer rešava problem oštećene kose. Upravo brazilski tretmani s keratinom odgovorni su za savršen izgled glumica i ostalih poznatih osoba koje viđamo na crvenom tepihu.

   Frizer na kosu nanosi nanomolekularni keratin, koji je inače sastavni deo ljudske dlake. Pod viskom temperaturom i uz pomoć specijalnih pegli keratin se ‘unosi’ u dlaku hraneći ju i dajući joj visok sjaj.

Zahvaljujući keratinu kosa dobija potrebnu vlagu i sjaj pa je izrazito zdrava. Jedan tretman je dovoljan za vremenski period od 3 do 9 meseci, u zavisnosti od kvaliteta dlake i oštećenosti kose. Nakon brazilskog feniranja kosu možete bez problema prati i sušiti, a ona će biti ravna samo uz pomoću fena. Izgledaćete kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Tretman je siguran za sve tipove kose, tanke, oštre i oštećene, farbane. Najbolji rezultati su vidljivi na ekstremno oštećenoj i procesuiranoj kosi.


Frizersko kozmetičarski studio Angel Four

Raše Radujkova 16, 21000



Прикажи Studio "Angel" на већој мапи


Raše Radujkova 16, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI