990 din.Lasersko izbeljivanje zuba Brite smile tehnologijom 2 x 30minuta ... Na dva kupljena vaučera treći gratis!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 990 din umesto redovne cene od 5000 din. za 2 tretmana (2x30 minuta) laserskog izbeljivanja zuba u Laser centru “Studio Madam” Cara Dušana 57, Novi Sad!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od utorka do nedelje od 09-17h, ponedeljakom laser centar ne radi.
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Kontakt telefon: 064/3036-097
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.12.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 20.12.2014.

990 din
Redovna cena : 5000 din

Ušteda : 4010 din

Popust : 80 %

Preuzeto : 10 kom

Lasersko izbeljivanje zuba Brite smile tehnologijom uz pomoc Carbamid peroxida 35% 2x30minuta u jednoj poseti za 990 dinara u Laser centru “Studio Madam” Cara Dušana 57,  Novi Sad!... Na dva kupljena vaučera treći gratis! 

3 tretmana do blistavih belih zuba!

Prebojenost zuba je sve učestalija pojava. Prebojenost zuba  može biti izazvana čestom konzumacijom duvana, kafe, čajeva, mogu je izazvati različiti medikamenti koji se koriste u terapiji kanala korena zuba, može nastati usled traume, kao i usled pojave nekrotičnih procesa na pulpi. Primenom antibiotika iz grupe tetraciklina takođe dolazi do prebojenosti zuba, a za prebojenost može biti zaslužna i previsoka koncentracija fluorida u vodi za piće.

 Laserska metoda je revolucionarni sistem za beljenje zuba koji se već godinama koristi u zemljama SAD i zapadne Evrope. Tehnologija koja je potpuno sigurna i efikasna , izbeljuje zube trenutno ne prouzrokujući nikakva oštećenja. Koristeći svetlost i gel u trajanju od pola sata, dobija se efekat znatno beljih zuba. Laser deluje u kombinaciji sa visokoprocentnim karbamid peroksid gelom koji uz pomoć talasne dužine lasera brzo oslobađa slobodne radikale kiseonika koji se vezuju za pigmente u dentinu i na taj način vrše diskoloraciju zuba. Lampa je jedinstveno oblikovana da osvetli i izbeli celu liniju osmeha obe vilice. Povratite sjaj i belinu svojih zuba! Za najbolje rezultate preporučuju se četiri  tretmana!

Očekujemo Vas.


FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON STUDIO MADAM

Cara Dušana 57, 21000Cara Dušana 57, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI