Dekupaž-vikend škola (3+3 školska časa vikendom) + poklon kratka brošura o dekupažu za samo 790 din

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA :790 din umesto redovne cene od 3200 din. za vikend školu DEKUPAŽA ( subotom ili nedeljom u trajanju od 4 sata, u grupama od po 8 polaznika)+ poklon kratka brošura o dekupažu u “Centru za estetiku i lepotu Artes“ Braće Ribnikar 63, u Novom Sadu.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Obavezno zakazivanje termina 2 dana unapred na broj tel. 063/123 0804  ili na E-mail:  studije@kozmetikaartes.com radnim danima od 09-17h.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 10.04.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

 Vaučer važi do: 10.04.2015.

790 din
Redovna cena : 3200 din

Ušteda : 2410 din

Popust : 75 %

Preuzeto : 12 kom

790 din umesto redovne cene od 3200 din. za vikend školu DEKUPAŽA ( subotom ili nedeljom u trajanju od 4 sata, u grupama od po 8 polaznika)+ poklon kratka brošura o dekupažu u “Centru za estetiku i lepotu Artes“ Braće Ribnikar 63, u Novom Sadu.

Kako da napravite nove, unikatne predmete od starih kojih ste hteli da se rešite! Popusti 021 u saradnji sa Centrom za estetiku i lepotu su Vam omogućili da postanete jedan od polaznika vikend škole decoupage tehnike.

Ako je kreativnost polje na kome želite da se okušate, ako volite da stvarate, ako zelite da vaš dom bude originalno dekorisan i ako želite da baš vi svojom rukom napravite predmete kojima će se u vašem domu svi diviti,spremili smo za vas kurs osnova dekupaža na kome ćete biti u prilici da se upoznate sa materijalom, alatom i tehnikom dekupaža. Decoupage - dekupaž tehnika je jedna od najstarijih tehnika ukrašavanja predmeta. Ona podrazumeva isecanje papira, salveta ili printeva, (i sam naziv potiče od francuske reči ‘decouper’ koja u prevodu znači ‘ iseći, isecati’) I u tome je  slična tehnici kolaža, s tim da je njena primena široko rasprostranjena i pristupačna svima.

 

Nakon sto uz stručno vođstvo savladate ovu tehniku bićete spremni da na široka vrata uđete u svet dekorisanja i oplemenjivanja životnog prostora. A onda alat u ruke, pustite masti na volju i dozvolite umetniku u vama da vas iznenadi!

 

Poneti neke predmete (kutijice, male vaze, platna  slikarska sa ramom i sve što vam je pri ruci a da nije preveliko).

​ Sav o​stali materijal obezbedjujemo mi kao i motiv koji cete postavljati. Kao poklon dobićete i kratku brošuru o dekupažu u elektronskoj formi.​

Kurs se održava vikendom (subotom ili nedeljom) u trajanju od 4 sata, u grupama od po 8 polaznika.


Centar za estetiku i lepotu

Braće Ribnikar 63,, 21000Braće Ribnikar 63, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI