Wellness dan u Hotelu “Park” za DVOJE samo 1900 din.Dve masaže po 45 min. + 25min.slana soba + uz celodnevno korišćenje bazena i saune# možete uplatiti zaključno sa četvrtkom 17.04.2014 #

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1900 din. umesto redovne cene od 5520 din. za dve 45-minutne relax masaže + dva x 25 min.  boravka u Slanoj sobi uz celodnevno korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park !
  • Jedna osoba može kupiti maksimalno pet vaučera
  • Obavezne rezervacije minimum tri dana unapred na brojeve telefona: 021/47-22-777 ili 062/290-210
  • Radno vreme: svakog dana od 08:00h - 22:00h
  • Poneti peškir, bade mantil i papuče (a možete ih i iznajmiti)
  • Vaučere možete koristiti odmah po dobijanju
  • Vaučer za obe osobe mora da se iskoristi u jednom danu.
  • Vaučere možete koristiti od 10.03.2014.
  • Vaučere možete iskoristiti najkasnije do 30.04.2014.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom

Vaučer važi do: 30.04.2014.

1900 din
Redovna cena : 5520 din

Ušteda : 3620 din

Popust : 66 %

Preuzeto : 73 kom

1900 din. umesto redovne cene od 5040 din. za dve 45-minutne relax masaže + dva 25 min.  boravka u Slanoj sobi uz celodnevno korišćenje bazena i saune u Wellness centru u Hotelu Park !

 “Popusti 021” i Wellness centar  hotela "Park" su poboljšali prethodnu ponudu povećavajući trajanje masaže na 45 minuta tako da su Vam  pripremili  wellness dan koji će Vam pružiti postizanje potpune psihofizičke relaksacije, omogućiti savršeno opuštanje, obnoviti Vašu životnu energiju i podići telesnu i psihičku sposobnost.

   Kada se umorite od plivanja i saune  idete na relaks masažu u trajanju od 45 minuta. Centar za masažu je uređen u mističnom i orijentalnom stilu što će Vas dodatno opustiti i zasigurno oduševiti. Oslobodite se stresa i prepustite se blagodetima masaže.

   Šta je to „slana soba”?

„Slana soba” je prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, a posebno je značajna za one ljude koji imaju problema sa disajnim organima i kožna oboljenja. Ova soba za haloterapiju, odnosno tretmane solju, osmišljena je tako da „imitira” prirodnu slanu pećinu. U interesantnoj prostoriji, u kojoj se zaboravlja na obaveze jer ambijent podseća na tropsku plažu sa ležaljkama, so se nalazi svuda – na podu, plafonu i zidovima, a uređaj halogenerator bez prestanka je melje i u vazduh „uduvava” mikročestice, čime se postiže veća koncentracija jona nego u prirodnim uslovima.  

    Prilikom ulaska u slanu sobu, preporučuje se da popijete čašu vode, obujete nazuvice i ogrnete se peškirom ili bade mantilom. Uz zdrav vazduh, tu su prigušena svetla koja Vas uz televizor ili laganu muziku dodatno opuštaju. Boravak od 40 minuta u slanoj sobi zamenjuje čak tri dana provedena na moru. Stručnjaci objašnjavaju da haloterapija potiče iz 19. veka, kada je PRIMEĆENO DA RUDARI U RUDNICIMA SOLI NE OBOLJEVAJU OD RESPIRATORNIH INFEKCIJA. Slana terapija se savetuje za detoksikaciju, poboljšanje imuniteta i uravnoteženje neurovegetativnog sistema.

     Wellness centar se nalazi u Novom Sadu, u luksuznom hotelu PARK sa 5 zvezdica. Wellness se prostire na komfornih 1.500 kvadratnih metara, čime je omogućena raznovrsna i kvalitetna paleta wellness usluga. Radno vreme Wellness Centra je svakim radnim danom i vikendom od 8 do 22h. Na samom ulazu u centar nalazi se recepcija Wellnessa, gde će Vam se prijatno osoblje naći na usluzi bez obzira da li želite da postanete naš član, da zakažete masažu ili samo da odete u obilazak centra. Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, vozilo možete ostaviti na besplatnom parkingu pored hotela Park.

Temeratura vode u bazenu je idealna i kreće se između 26 i 28 stepeni C.

Za sve dodatne informacije obratite se ljubaznom osoblju na recepciji Wellness centa koji će Vam rado izaći u susret tel.021-47 22 777

Povedite Vama dragu osobu i uživajte.


Welness park

Novosadskog sajma 35, 21000Прикажи welness park на већој мапи


Novosadskog sajma 35, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI