450 din za detaljnu izradu i tumačenje Vaše natalne karte

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 450 din umesto 3.600 din. za detaljnu izradu i tumačenje Vaše natalne karte , Agencija Astroprom, Obilićev venac 18, Beograd.
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Po dobijanju vaučera, potrebno je da e-mailom dostavite svoje ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao i šifru (verifikacioni kod vaučera) na e-mail radmilo@astroprom.com
  • Rok za izradu i slanje horoskopa je do 7 dana
  • Tumačenje Vaše natalne karte se šalje u elektronskom obliku na 7-10 kucanih strana
  • Radno vreme: pon-pet 13-22h ,subotom 09-15h.
  • Tel.  061 / 66 40 690
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.06.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 30.06.2015.

450 din
Redovna cena : 3600 din

Ušteda : 3150 din

Popust : 88 %

Preuzeto : 6 kom

450 din umesto 3.600 din. za detaljnu izradu i tumačenje Vaše natalne karte, Agencija Astroprom, Obilićev venac 18, Beograd. !!!


    Šta je natalna karta?

 Natalna karta je „slika“ neba u trenutku našeg rođenja. Da bi se horoskop mogao rastumačiti, neophodno je napraviti natalnu kartu. Na osnovu tačnog vremena rođenja, geografske širine i dužine mesta rođenja, određuju se: podznak, raspored kuća i planeta, kao i aspekti koje planete grade među sobom. Takva slika nam je potrebna da bi došli do pravog tumačenja.

 Natalni horoskop ili horoskop rođenja je tumačenje koje astrolog pravi na osnovu rasporeda planeta u trenutku našeg rođenja. Zato, da bi horoskop bio što tačniji, moramo znati tačan datum, vreme i mesto rođenja. Ozbiljni astrolozi ne bi smeli pristupiti izradi ukoliko nemaju dovoljno precizne podatke. Kroz natalni horoskop se analiziraju kuće, planete i njihov međusobni uticaj. Zodijak je podeljen na 12 dobro poznatih znakova, a isto toliko ima i kuća. Svaka kuća ima drugačiji značaj, njihova povezanost sa znakom u kome se nalazi daje jedno tumačenje, planete daju drugo, a njihova međusobna povezanost sasvim treće tumačenje.

Po dobijanju vaučera, potrebno je da e-mailom dostavite svoje ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao i šifru (verifikacioni kod vaučera) .

u roku ne dužem od 7 dana dobija izrađenu i protumačenu natalnu kartu u elektronskom formatu na 7-10 kucanih strana.

   Astrolog i numerolog Radmilo Savović rođen je u Baru, oktobra 1971. godine (Vaga podznak Lav), iako diplomirani geograf, astrologijom se uspešno bavi od 1992. godine. Jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije u Podgorici koja je uspešno radila od 2003. do 2009.godine. Tada se sa porodicom seli u Beograd gde i danas živi i uspešno radi. Svoje iskustvo dugo više od dve decenije  obogaćuje stalnim posećivanjem seminara u zemlji i inostranstvu. 2011. godine u Ljubljani završava internacionalno priznat kurs nutricinizma, te znanja iz te oblasti spaja sa astrologijom i priprema knjigu “Astro nuticionizam”.


Marketinška agencija Astroprom

Obilićev venac 18 , 11000Obilićev venac 18, Beograd

Komentari kupaca

FB KOMENTARI