890 din za Trajnu brazilsku epilaciju DERMAX RF Light aparatom u Arena Estetik Centru!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA :  890 din. umesto 6000 din. za Trajnu brazilsku epilaciju DERMAX RF Light aparatom u Arena Estetik centru” Novi Sad , Njegoševa 15!
  • Za kupljenih 5 ili više tretmana dobijate Gratis isti broj epilacija malih regija( npr. Za 6 kupljenih vaučera dobijate i gratis 6 epilacija malih regija po izboru).
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme Novi Sad : pon-pet  11h-19h, subota 11-18, nedelja je neradan dan
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana  unapred na telefon:  064 40 40 141, 021 528 533
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.06.2015.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 20.06.2015.
890 din
Redovna cena : 6000 din

Ušteda : 5110 din

Popust : 85 %

Preuzeto : 3 kom

890 din za Trajnu brazilsku epilaciju DERMAX RF Light aparatom u Arena Estetik Centru!


Popusti 021 u saradnji sa  "Arena Estetik Centrom"  Vam nude brazilsku epilaciju po fantastičnoj ceni od samo 890 din.! Pripremite se za leto, plažu i kupaće kostime!

DERMAX RF Light, najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože.

   Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila.

   Permanentna oslobodjenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultra-zvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama.

Potrebno je uraditi izmedju 5-8 tretmana.

  Za kupljenih 5 ili više tretmana dobijate Gratis isti broj epilacija malih regija( npr. Za 6 kupljenih vaučera dobijate i gratis 6 epilacija malih regija po izboru).

Aparatom RF Light dolazi se do brzeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim postupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, nakon toga se tretmani rade na 4-6 nedelja.

Vazno je napomenuti da ostali laserski sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često neizdrživo bolan.

 

U Arena Estetik Centru su svesni  zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost osoblja u izuzetno prijatnom ambijentu.


arena estetik centar

Njegoševa 15, 21000Novi Sad , Njegoševa 15

Komentari kupaca

FB KOMENTARI