1350 din. zaTest intolerancije na hranu u Lin Lab Laboratoriji Bulevar Cara Lazara 108 !!!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1.350 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad.
  • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju,
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Laboratorija Lin Lab nalazi se na Bulevaru Cara Lazara 108 u Novom Sadu
  • Obavezno je zakazivanje 2 dana unapred na 021 6361 574,mob. 064 2729 755
  • Radno vreme: pon-pet 07-20h; subota 07-15h
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.03.2016.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.03.2016.

1350 din
Redovna cena : 3000 din

Ušteda : 1650 din

Popust : 55 %

Preuzeto : 7 kom

1.350 din umesto 3000 din. za test intolerancije na hranu.

 Test intolerancije na 349 vrsta namirnica putem biohemijske analize krvi u „Lin Lab Laboratoriji” Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad.

ŽELITE DA NA ZDRAV NAČIN SKINETE VIŠAK KILOGRAMA?

Pre bilo kakve dijete, uradite test intolerancije na hranu, pomoću kojeg ćete saznati koje namirnice su Vašem organizmu preko potrebne, kojih možete da se odreknete bez ikakvih loših posledica po zdravlje, a koje biste trebali da izbegavate u širokom luku. Takođe, test intolerancije je brz način za lečenje hroničnih bolesti. Test netolerancije na hranu, koji se obavlja u laboratoriji Lin Lab (Novi Sad) mnogo je određeniji od uopštenog testa prema krvnim grupama. Dobija se iz uzorka krvi iz prsta, a rezultati testa su individualni tj. važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Nešto što je drugima lekovito, Vama može doneti više štete nego koristi.

Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica, ali najbolje uz konsultaciju sa lekarom. Kada iz jelovnika budete eliminisali namirnice koje ne prijaju Vašem organizmu, ne samo da ćete se osloboditi viška kilograma, nego će u Vašem telu nastati potrebni balans: oslobađate se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao što su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor itd.

Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat testa intolerancije na hranu nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.

Ukoliko Vas interesuje test intolerancije na hranu, medicinska laboratorija Lin Lab u Novom Sadu daće Vam sve potrebne odgovore i savet.


Lin Lab Laboratorija

Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad, 21000



View Lin Lab Laboratorija in a larger map


Bulevar Cara Lazara 108, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI