290 din.za špagete bologneze u O-KLUB-u (Pozorište mladih) !

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 290 din. umesto redovne cene od 490 din. za spagete bologneze u “O KLUB-u”  u ulici Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih).
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera
  • Ponuda se može koristiti isključivo u “O KLUB-u” 
  • Radno vreme kuhinje: pon-ned 10:00h-20:00h
  • Dodatne informacije na telefon: 060 029 1926
  • Vaučeri se mogu koristiti odmah po dobijanju.
  • Vaučeri se moraju iskoristiti najkasnije do 24.04.2014.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 24.04.2014.

290 din
Redovna cena : 490 din

Ušteda : 200 din

Popust : 41 %

Preuzeto : 6 kom

290 din. umesto redovne cene od 490 din. za špagete bologneze u “O KLUB-u”  u ulici Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih) !

Ukoliko ste ljubitelj italijanske kuhinje, povedite dragu osobu, uživajte u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi!

“Promopopusti  “ i “O KLUB”  su za Vas pripremili najpoznatije italijanske specijalitete po fenomenalnoj ceni  u centru grada.

Danas  Vam preporučujemo  “O KLUB”  u ulici Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih) u kome možete uživati u ukusu svakog  zalogaja špageta bolognjeza  zato povedite  dragu osobu, uživajte u vrhunskoj hrani i profesionalnoj usluzi!

O- Klub se nalazi u samom centru Novog Sada u zgradi Pozorišta mladih. Na 500 m², u čarobnom ambijentu, gde se snovi pretvaraju u stvarnost, smeštene su prostorije namenjene za DECU : *IGRAONICA, *DISKO VRISKO, *TEENAGE DISCO, *VIDEO ROOM… ali i za ODRASLE: *CAFFE KLUB i * PROSTOR ZA NEPUŠAČE. Celokupna programska šema ima za cilj da animira decu, omladinu i odrasle. Zabavan i maštovito osmišljen program, te stručan tim animatora, pružaju mogućnost deci da usvoje nova znanja, steknu samopouzdanje , kvalitetno provedu slobodno vreme, kao i da proslave svoj rođendan. Dok se deca bezbrižno igraju, roditelji mogu da se opuste u Kaffeu kluba, uz veliki izbor štampe, free internet, sami ili u društvu prijatelja, a opet budu blizu svoje dece i uživaju u njihovoj radosti. Prepustite nama da kvalitetno ispunimo Vaše slobodno vreme, organizujemo nezaboravnu proslavu rođendana i damo doprinos srećnijem odrastanju Vašeg deteta.

http://www.o-klub.rs/Flash/prostor1.html

www.o-klub.rs

Dobro došli i PRIJATNO!


O KLUB

Ignjata Pavlasa 2-4, 21000Прикажи Igraonica-rođendaonica-caffe "O- Klub" на већој мапи


Ignjata Pavlasa 2-4 (Pozorište mladih), Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI