980 din za 2(dva) kg torte po Vašem izboru, IZABERITE JEDNU od 6 vrsta fenomenalnih torti !

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 980 din umesto redovne cene od 2000 za 2(dva) kg torte po Vašem izboru u poslastičarnici “Osmi kontinent” Sentandrejski put 97 u Novom Sadu. Izaberite Švarcvald, Markizu, Snikers, Cheese cake, Čoko šnit ili posna čokoladna torta sa malinom ili višnjom
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Ponuda ne podrazumeva dostavu
  • Obavezno zakazivanje unapred na 064 994 54 09
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 10.06.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 10.06.2014.

980 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1020 din

Popust : 51 %

Preuzeto : 15 kom

980 din umesto redovne cene od 2000 za 2(dva) kg torte po Vašem izboru u poslastičarnici “Osmi kontinent”  Sentandrejski put 97 u Novom Sadu. Izaberite Švarcvald, Markizu, Snikers, Cheese cake, Čoko šnit ili posna čokoladna torta sa malinom ili višnjom.

 IZABERITE JEDNU od 6 vrsta fenomenalnih torti !

PROMOPOPUSTI  u saradnji sa poslastičarnicom “OSMI KONTINENT” su vam pripremili slatku ponudu da obradujete sebe i Vama drage osobe. Za koju god tortu da se odlučite  nećete pogrešiti jer Vas očekuje poslastica od najboljih sastojaka savršenog ukusa, izgleda i mirisa. U NAJVEĆEM PROCENTU POSLE KUPLJENE PRVE TORTE ZADOVOLJNI KUPCI OBIČNO ISPROBAJU I OSTALE TORTE.Bilo je slučajeva da su sladokusci naručili svih 6 različitih vrsta.

      Uživajte i prijatno!!!

               

U asortimanu poslastičarnice “OSMI KONTINENT” možete naći razne vrste sitnih kolača, sladoled na točenje, širok izbor torti svih oblika i dekora po želji i ukusu. Za slave, praznike, veselja, svadbe ili jednostavno da se zasladite! Zadovoljni kupci su naša najbolja reklama! Posetite nas i uverite se sami u kvalitet i dobre ukuse!


OSMI KONTINENT

Sentandrejski put 97, 21000



View Osmi Kontinent in a larger map


Sentandrejski put 97, Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI