Astrološki opis budućeg partnera--Detaljna analiza uvidom u natalnu kartu!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 700 dinara umesto 2500 din. za Astrološki opis budućeg partnera--Detaljna analiza uvidom u natalnu kartu --DAS-Društvo Astrologa Srbije--
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Po dobijanju kupona isti dostaviti na mail adresu das.radmilo@gmail.com, ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja. U roku od 7 dana dobijate izrađen i protumačen astrološki opis budućeg partnera u elektronskom formatu na 2-3 kucane strane.
  • Analiza se šalje na kućnu adresu običnom poštom u roku od najviše 7 dana.
  • Lično preuzimanje projekta je moguće u Beogradu u terminu zakazanom telefonskim putem.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 30.12.2024.
700 din
Cena pre popusta : 2500 din

Ušteda : 1800 din

Popust : 72 %

Preuzeto : 17 kom

Naruči putem SMS-a ili Telefonom

Chat Now

700 dinara umesto 2500 din. za Astrološki opis budućeg partnera--Detaljna analiza uvidom u natalnu kartu --DAS-Društvo Astrologa Srbije--

   Ponuda obuhvata detaljnu analizu budućeg partnera (fizički izgled, kvalitet odnosa, karakter partnera, profesionalno usmerenje, stil života, finansije, mesto upoznavanja itd.) Precizna analiza dobija se uvidom u klijentovu natalnu kartu pomoću sistema derivatnih kuća.
 

Detaljna analiza natalnog horoskopa izuzetno je korisna u ličnoj kao i u analizi odnosa, jer pruža informacije koje su ključne za definisanje emotivnog odnosa koji je dobijen samim rođenjem. Analiza pozicija astroloških elemenata i asteroida u Vašem i partnerovom natalnom horoskopu, definisanje onih koji su aktivirani na ličnom nivou omogućava identifikovanje i razvoj odnosa.

 

Po dobijanju kupona isti dostaviti na mail adresu das.radmilo@gmail.com, ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja. U roku od 7 dana dobijate izrađen i protumačen astrološki opis budućeg partnera u elektronskom formatu na 2-3 kucane strane.


Mail za dostavu kupona i podataka je  das.radmilo@gmail.com


--DAS-Društvo Astrologa Srbije--


http://astrosrbija.com

____________________________________

Društvo astrologa Srbije – DAS

Sarajevska 9 , 11000Sarajevska 9, pasaž, lokal 5,
Beograd


Dodatne slike : Društvo astrologa Srbije – DAS

Komentari kupaca