Kako kupiti kupon (vaučer) na Promopopustima?

Veomo lako! Ako vam se ponuda dopala Treba samo da se registrujete ,poručite artikal (uslugu) pritiskom na taster “kupi” i  unesete tražene podatke . Plaćanje možete izvršiti:
1.opštom uplatnicom
2.e-bankingom


Ako ste platili e-bankingom,kupon/e( vaučer/e )sa jedinstvenim kodom vam šaljemo e-mail-om desetak minuta posle obrade uplate.
Plaćanje opštom uplatnicom iznuđuje rok od oko nekoliko časova (osim za uplate koje se izvrše petkom posle 15.00 h i vikendom kada vaučer dobijate u ponedeljak do 11.00 h) od trenutka uplate da bi ste dobili vaučere takođe preko e-maila. Na kraju odštampate kupon/e( vaučer/e )i uživajte.
Obratite  pažnju da se uplata izvrši pre nego što ponuda istekne. Zakasnele uplate smatraće se nevažećim, a novac će se vratiti uplatiocu koji nas mora kontaktirati kako bi podigao novac.
   

1.Plaćanje opštom uplatnicom
a. Registrujete se
b.Mi (promopopusti ) vam preko e-maila šaljemo podatke kako da popunite uplatnicu za plaćanje izabrane usluge
c. Upišite ime i prezime nosioca kupona i obavezno poziv na broj jer se tako vrši identifikacija vaše uplate
d.Uplatnicu možete uplatiti u najbližoj pošti ili banci.
e.Kad  vaša uplata bude evidentirana na našem računu kupon postaje aktivan ,mi vam preko e-maila šaljemo kupon.
f. Na kraju odštampate kupon/e( vaučer/e )i uživajte.


2.Plaćanje e-bankingom
Na sajtu www.promopopusti.rs uplatu možete izvršiti i putem Vašeg e-banking-a na sličan način kao što vršite i uplatu putem opšte uplatnice. Napominjemo da je veoma važno da u polju poziv na broj upišete broj koji Vam pošaljemo radi lakše evidencije Vaše uplate. Desetak minuta nakon evidentirane uplate na Vašu e-mail adresu će stići vaučer koji ste kupili sa detaljnim uputstvima kako i gde možete iskoristiti kupljeni vaučer.