Analiza stanja Vašeg organizma -5 u 1- u ambulanti AKTIVE BIO

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 1250 din - magnetno kvantna naliza, pulsirajuća terapija, pulsni oksimetar, merenje procenta telesnih masti i određivanje BMI, saveti za ishranu po krvnim grupama u Ambulanti za zdravstvenu negu i terapije “Ambulanta active Bio”, Dalmatinska 1/ IV sprat Novi Sad.
  • Kompletna analiza stanja vašeg organizma bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih analiza
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Zakazivanje termina unapred na broj 062 819 00 49 i 021 571-915
  • Radno vreme: pon-pet 09-13h i 17-20h, sub 09-13h.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 10.10.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 10.10.2014.

1250 din
Redovna cena : 3500 din

Ušteda : 2250 din

Popust : 64 %

Preuzeto : 7 kom

1250 din umesto 3500 din za Magnetno-Qvantnu Analizu Tela - kompjutersku analizu organizma sa 34 parametra ,  ishrana po krvnim grupama ,merenje nivoa kiseonika u krvi  OXIMETAR , odredjivanje BMI indexa Merenje telesne težine daje informaciju da li je osoba pothranjena, normalno ili prekomerno uhranjena, ili gojazna. Ali, odnos sadržaja telesnih masti i vode je takođe značajan reper u određivanju rizika za razvoj određenih oboljenja...  Aparat kojim se meri sadržaj masti u organizmu radi na principu merenja elektronske impedance, uzimajući u obzir i druge fizičke faktore: starost, pol i težinu. i jednu
  pulsirajuću magnetnu terapiju! Kompletna analiza stanja organizma, bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja u ambulanti Active Bio!

 

Da bi kompletan organizam funkcionisao kako treba, nesmetano i bez oboljenja, vrlo je bitno imati uvid u stanje i rad svih pojedinačnih organa - zato je preventiva jedan od najvažnijih faktora u očuvanju zdravlja. Najsavremenija metoda magnetno-kvantne analize utvrdiće sve eventualne nepravilnosti na osnovu 34 parametra, čime ćete biti u mogućnosti da lečenje, ukoliko je potrebno, započnete na vreme i sprečite ozbiljnije komplikacije.

 

Napomene:

- 24 h pre dolaska ne konzumirati alkohol, kafu, masnu hranu - prilikom analize ne smete imati ništa od metala natelu - lančić , prstenje i slično. Kompletnu analizu dobijate odštampanu uz objašnjenje medicinskog osoblja.

Pulsirajuću magnetnu terapiju ne mogu koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejker-om.

 

Šta je Magnetno-Qvantna Analiza Tela ?

Magnetno-Qvantna Analiza Tela - Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela(celija). Dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja.  Pokazavši izvanredne rezultate AMQAT dijagnostika počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma.

 

Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja dobija se kompletna analiza stanja organizma:

01 - Kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih funkcija

02 - Gastrointestinal funkcija

03 - Funkcija jetre

04 - Žučne kese

05 - Pankreasa

06 - Bubrega

07 - Spirometrija

08 - Mozak živac

09 - Bolest kostiju

10 - Gustina kostiju

11 - Reumatoidni bolest kostiju

12 - Rast kostiju

13 - Šećer u krvi

14 - Mikroelement

15 - Vitamin

16 - Amino kiselina

17 - Koenzim

18 - Endokrini sistem

19 - Imuni sistem

20 - Ljudska toksina

21 - Teški metali

22 - Osnovni fizički kvalitet

23 - Alergija

24 - Koža

25 - Oči

26 - Kolagen

27 - Gojaznost

28 - Kanali i kolaterala

29 - Puls srca i mozga

30 - Masnoće u krvi

31 - Ginekologija

32 - Grudi

33 - Menstrualnog cikluca

34 - Еlemet

 Šta je pulsni oksimetar ?  Kada ste poslednji put proverili (SpO2) nivo kiseonika u Vašoj krvi ?

Pulsnim oksimetrom se meri procenat kiseonika u arteriskoj krvi ,to je jedina neinvazivna metoda

Za pracenje zasićenosti krvi kiseonikom.

Pulsni oksimetar  pored zasićenosti kiseonikom ,  pokazuje i srčani ritam

Kod lošeg statusa kiseonika u našem telu dolazi do smanjene apsorpcije hranjivih materija, vitamina i minerala, što sve može dovesti do pojava hroničnih infekcija i opšte slabosti. Simptomi koji mogu ukazivati na manjak kiseonika su umor, slabost, bolovi u mišićima, lupanje srca, osjećaj hladnoće, slabljenje pamćenja i koncentracije, bledilo, vrtoglavica, probavne tegobe.

MERENJE PROCENTA TELESNIH MASTI,  BMI

odnos sadržaja telesnih masti i vode je takođe značajan reper u određivanju rizika za razvoj određenih oboljenja...  Aparat kojim se meri sadržaj masti u organizmu radi na principu merenja elektronske impedance, uzimajući u obzir i druge fizičke faktore: starost, pol i težinu.

Povećana telesna težina je faktor rizika za razvoj brojnih oboljenja: diabetesa, povišenog krvnog pritiska, srčanih oboljenja, oštećenja zglobova i vena u donjim ekstremitetima. Pri mršavljenju je bitno da li dolazi do smanjenja telesne težine na račun smanjenja masnih naslaga ili samo dolazi do gubitka vode. U koliko je došlo do redukcije samo u količini vode, to će se brzo nadoknaditi. Pravilno mršavljenje podrazumeva gubitak telesnih masti

PUSIRAJUĆA MAGNETNA TERAPIJA

  • Pod dejstvom pulsirajućeg magnetnog polja određenog inteziteta i frekvencije, sadržaj kiseonika u tkivima se povećava i do 200% u odnosu na startne vrednosti.
  • Istovremeno dolazi do povećanja ATP-a kao najvažnijeg izvora energije za ćelijsku aktivnost
  • Konstatovano je da istovremeno sa ovim efektima dolazi do popuštanja spazma u krvnim sudovima i poboljšanja perfuzije kroz njih.
  • Pošto je primenjivano određeni vremenski period dovodi do normalizacije razlike u električnom potencijalu i kroz to do poboljšanja jonske dinamike na ćelijskoj membrane i racionalizacije potrošnje kiseonika i ćelijske energije.
  • Primenjuje se u ortopediji, fizijatriji, reumatologiji endokrinologiji, neurologiji, sportskoj medicini, u terapiji hroničnog bola, u prevenciji i terapiji stresnih stanja.
  • Terapija magnetnim poljem niske frekvencije omogućava:
    • bezbednu terapiju,
    • visok stepen efikasnosti,
    • racionalizaciju medikamentozne terapije,
    • uštedu vremena,
    • uštedu sredstava,
    • poboljšava kvalitet života.

Centar za negu tela Active Bio

Dalmatinska 1, 21000



Прикажи Ambulanta active Bio на већој мапи


Dalmatinska 1, Novi Sad.

Komentari kupaca

FB KOMENTARI