1450 DIN. Test intolerancije na hranu u Poliklinici NS-LAB

Uslovi prodaje

 • PONUDA OBUHVATA : 1.450 din umesto 3500 din. za test intolerancije na hranu i obuhvata analizu koja se obavlja vađenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad.
 • Vađenje krvi se obavlja u jutarnjim časovima i poželjno je da se ne doručkuje pre vađenja krvi radi preciznije analize
 • Analize možete obaviti na dve lokacije: Svetozara Miletića 24 (021/520-092) i Preradovićeva 57, Petrovaradin (021/64-33-825)
 • Vaučer važi za jednu osobu i možete ga koristiti odmah po dobijanju.
 • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
 • Zakazivanje za test na intoleranciju NIJE NEOPHODNO
 • Potrebno je na vađenje krvi doći u jutranjim časovima: radnim danima do 11h a subotom do 10h NAJKASNIJE
 • Radno vreme: pon-pet 07-20h; subota 08-13h.
 • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
 • Rok iskoristivosti vaučera je do 01.11.2014.
 • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
Vaučer važi do: 01.11.2014
1450 din
Redovna cena : 3500 din

Ušteda : 2050 din

Popust : 59 %

Preuzeto : 9 kom

1.450 din umesto 3500 din. za test intolerancije na hranu (349 namirnica) i obuhvata analizu koja se obavlja vađenjem krvi, biohemijskim analizama krvi, i popunjavanjem upitnika nakon čega dobijate dijetetski plan u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad.

ŽELITE DA NA ZDRAV NAČIN SKINETE VIŠAK KILOGRAMA?

Pre bilo kakve dijete, uradite test intolerancije na hranu, pomoću kojeg ćete saznati koje namirnice su Vašem organizmu preko potrebne, kojih možete da se odreknete bez ikakvih loših posledica po zdravlje, a koje biste trebali da izbegavate u širokom luku. Takođe, test intolerancije je brz način za lečenje hroničnih bolesti. Test netolerancije na hranu(349 namirnica), koji se obavlja u Poliklinici NS-LAB Svetozara Miletića 24, Novi Sad.mnogo je određeniji od uopštenog testa prema krvnim grupama. Dobija se iz vene i to se vrši venepunkcijom tj. venski,  a rezultati testa su individualni tj. važe isključivo za Vas. Pravilna ishrana nije ista za svakog čoveka. Nešto što je drugima lekovito, Vama može doneti više štete nego koristi.

Potrebno je pridržavati se dobijenog jelovnika najmanje 3 meseca, a rezultati su vidni već nakon nekoliko nedelja. Nakon toga, moguće je lagano uvesti u ishranu i neke od zabranjenih namirnica, ali najbolje uz konsultaciju sa lekarom. Kada iz jelovnika budete eliminisali namirnice koje ne prijaju Vašem organizmu, ne samo da ćete se osloboditi viška kilograma, nego će u Vašem telu nastati potrebni balans: oslobađate se problema sa varenjem hrane, nadutosti, a dolazi i do smanjenja i ostalih zdravstvenih problema i neprijatnih simptoma, kao što su alergije, problemi sa kožom, glavobolje, hormonski poremećaji, nedostatak koncentracije, hronični umor itd.

Pridržavanje jelovnika koji dobijete kao rezultat testa intolerancije na hranu nikako ne znači gladovanje. Dozvoljene namirnice možete jesti u količini kojoj hoćete i spremati ih na omiljeni način. Brzo se javlja osećaj sitosti i nestaje želja za prekomernom količinom hrane.

Ukoliko Vas interesuje test intolerancije na hranu, Poliklinika NS-LAB Svetozara Miletića 24, u Novom Sadu daće Vam sve potrebne odgovore i savet.


POLIKLINIKA NS-LAB

Svetozara Miletića 24, 21000Прикажи Poliklinika NS-LAB на већој мапи


Svetozara Miletića 24, Novi Sad.

Komentari kupaca

FB KOMENTARI