Tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom + ultrazvučno dubinsko aplikovanje seruma matičnog mleča

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 550 din umesto redovne cene od 2000 din. za tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom u studiju lepote INNER BEAUTY, Somborski bulevar 14 u Novom Sadu.
  • Broj telefona za zakazivanje 065 500 1212
  • Radno vreme: pon.-pet.10-14h i 16-20h, sub.10-14h
  • Obavezno je zakazivanje minimum dan ranije.
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom.
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 21.11.2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.
  • Vaučer važi do: 21.11.2014.
550 din
Redovna cena : 2000 din

Ušteda : 1450 din

Popust : 73 %

Preuzeto : 5 kom

550 din umesto redovne cene od 2000 din. za tretman čišćenja lica ultrazvučnom špatulom + ultrazvučno dubinsko aplikovanje seruma matičnog mleča u studiju lepote INNER BEAUTY, Somborski bulevar 14 u Novom Sadu.

Ultrazvučno čišćenje lica ultrazvučnom špatulom iz dana u dan postaje sve popularniji tretman. Mnogi ga koriste kao zamenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. U toku tretmana parenje lica se vrši VAPOZON aparatom . Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom dejstvuje se ultrazvučnom vibracijom i na taj način se izbacuju komedoni (mitiseri), a u isto vreme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih ćelija kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa ovim tretmanom se utiče na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i diskolorizaciju kože. Omekšavaju se kaverozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za negu lica. Nakon što je lice oćišćeno nanosi se maska koja umiruje, hrani kožu i skuplja proširene pore, a posle toga se stavlja srebrna voda kao izuzetan dezinficijens i koja koži daje baršunast izgled.

Svojim ultrazvučnim vibracijama aparat izbacuje mitisere i sve nečistoće iz kože, bez neprijatnog ceđenja i crvenila. U isto vreme, špatulauklanja površinski sloj izumrlih ćelija i otkriva novu podmlađenu kožu lica.Ovim tretmanom moze se vršiti i penetracija koncentrovanog hijalurona, kao i svih drugih ampula i krema prema tipu koze.

Ultrazvučni piling se preporučuje za redovnu negu lica, kao vrlo prijatan i potpuno bezbolan tretman.
Tretman se preporučuje svim starosnim kategorijama i svim tipovima kože, posebno osetljivoj.

Rezultati tretmana su vidljivi odmah! Koža je temeljno očišćena, osvežena, blistava i hidrirana.


studio lepote INNER BEAUTY

Somborski bulevar 14, 21000



Прикажи Studio lepote INNER BEAUTY на већој мапи


Somborski bulevar 14, u Novom Sadu.

Komentari kupaca

FB KOMENTARI