2450 din za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla + gratis futrola i krpica u Optici Piljak

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA : 2450 din umesto redovne cene od 5500 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski ram i stakla + gratis futrola i krpica u Optici “Piljak “ Resavska br. 1 u Novom Sadu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera.
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 09:00 do 20:00, subotom od 09:00 do 14:00
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Kontakt telefon: 021/450-560
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom .
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 20.10. 2014.
  • Nakon isteka roka iskoristivosti vaučere nije moguće iskoristiti.

Vaučer važi do: 20.10. 2014.

2450 din
Redovna cena : 5500 din

Ušteda : 3050 din

Popust : 55 %

Preuzeto : 6 kom

2450 din umesto redovne cene od 5500 din. za oftalmološki pregled, dioptrijski brendiran ram (Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) i stakla + gratis futrola i krpica u Optici Piljak , Resavska 1 Novi Sad

 Ako se ne deluje preventivno problemi sa vidom mogu da napreduju, i ako nosite naočare koje više nisu za vas one mogu da prouzrokuju probleme sa vidom i ozbiljne glavobolje. Mnogobrojna istraživanja dokazuju  kakav utisak naš spoljašnji izgled ostavlja na okolinu, postoji nekolicina njih kojima je utvrđeno da ljudi koji nose dioptrijske naočare izgledaju ozbiljnije, inteligentnije i samopouzdanije. Bez obzira na to da li se slažete sa tim ili ne, ukoliko su vam potrebne dioptrijske naočare, odaberite one koje na najbolji način pristaju obliku vašeg lica i vašem tenu, ali i da su istovremeno moderne, što će vam pomoći da ujedno i ostavljate utisak osobe koja ima stila.

  2450 din za oftalmološki pregled + CR-39 stakla (sa tvrdim slojem protiv grebanja) dioptrije do +/-6 u sferi ili 4 dioptrije u sferi i 2 cilindra, dioptrijski ram po izboru (brendovi Charm, Sanremo, Zero 21, Metro, Black Rose, Kind, Odysey, Elsek) uz futrolu i krpicu gratis!

 

 Optičarska radnja "Optika Piljak" nalazi se u ulici Resavska br. 1 u Novom Sadu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih i sunčanih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optika Piljak" poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. U  ponudi se mogu naći proizvodi svih brendova te Vas stoga pozivamo da ih posetite i da se uverite u kvalitet i niske cene.


OPTIKA PILJAK

Resavska 1,, 21000



Прикажи већу мапу


Resavska 1,Novi Sad

Komentari kupaca

FB KOMENTARI