POVEĆANJE USANA do IDEALNOG IZGLEDA sa AQUAFILLING polutrajnim filerom - 0,5ml u Nano Klinici BRANT--Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd!

Uslovi prodaje

  • PONUDA OBUHVATA: 800 din. vaučer kojim se ostvaruje popust 10.500 din umesto 19.800 din za POVEĆANJE USANA do IDEALNOG IZGLEDA sa AQUAFILLING polutrajnim filerom - 0,5ml u Nano Klinici BRANT Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera,
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 10h do 19h, subotom od 10h do 17h,
  • Obavezno je zakazivanje 1 dan unapred na telefon: 069/737500,
  • Obavezno poneti odštampan vaučer sa sobom,
  • Rok iskoristivosti vaučera je do 25.08.2016.

Vaučer važi do: 25.08.2016.

10500 din
Redovna cena : 19800 din

Ušteda : 9300 din

Popust : 47 %

Preuzeto : 19 kom

800 din. vaučer kojim se ostvaruje popust 10.500 din umesto 19.800 din za POVEĆANJE USANA do IDEALNOG IZGLEDA sa AQUAFILLING polutrajnim filerom - 0,5ml u Nano Klinici BRANT Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd!


Vrhunski biotech filer za POVEĆANJE USANA DO IDEALNOG IZGLEDA, UKLANJANJE BORA ili UVEĆANJE JAGODICA u trajanju do 5 godina!!! 

AQUAFILLING je revolucionaran novi proizvod u estetskoj hirurgiji dobijen biotehnološkim postupkom stvaranja višestrukih vodoničnih H-veza između karbonilnih i amino grupa. To je polutrajni potpuno transparenti filer najnovije generacije koji je bikompatibilan sa ljudskim organizmom. Sadrži 98% fizološkog rastvora (0,9% NaCl) i 2% katjon-kopolamida koji drži na okupu molekule vode i obezbeđuje odgovarajuću gustinu ovom gelu!
AQUAFILLING je bezbedan sintetički hidrofilni gel koji zbog visokog stepena biokompatibilnosti sa humanim tkivom u koje se unosi ne izaziva alergijske reakcije ili stvaranje grudvica, granuloma ili vezivne kapsule (što nije redak slučaj pri upotrebi biopolimera i metakrila)! Odlikuje se pozitivnim nabojem koji ne oštećuje elektroprovodljivost u tkivima i koji blokira slobodne radikale aktivnih oblika kiseonika negativnim električnim nabojem, čime se povećava otpornost tretiranog tkiva na proces starenja. Svojim prisustvom stimuliše vezivnu reakciju stvaranjem kolagena i elastina zbog čega tkivu daje svežinu i jedrinu. 
AQUAFILLING se ubrizgava potkožno u odgovarajući sloj određene regije pomoću specijalnih tupih kanila koje ne povređuju tkivo, krvne sudove i nerve. AQUAFILLING se zatim oblikuje do idealnog oblika koji je jedinstven za svakog pacijenta zbog čega se prethodno rade precizna premeravanja. Procedura se izvodi u lokalnoj anesteziji, očekivani rezultat je trenutno vidljiv i nakon intervencije pacijent može odmah da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima. Na mestu aplikacije mogu se javiti blagi otok i crvenilo koji obično prolaze za 2-3 dana. Ukoliko se pojave podlivi-modrice, one se povlače za 5 do 10 dana. Kontrolni pregled se zakazuje obično nakon 15 dana.
Trajnost postignutog efekta je od 4 do 5 godina. 
Kako 98% sastava AQUAFILLING-a čini 0,9% fiziološki rastvor NaCl, ljudsko telo polako izlučuje gel prirodnim putem 
AQUAFILLING se na licu upotrebljava za: 
- povećanje, oblikovanje i osvežavanje usana 
- uklanjanje facijalnih bora (najčešće nazolabijalnih) i pregiba, 
- oblikovanje kontura delova lica kao što su jagodice, brada, nos i sl. 
Povećanje usana: 
Male ili malo veće nepravilnosti usana, tanke usne, usne bez sjaja, punoće i jedrine često izazivaju veliko nezadovoljstvo sopstvenim izgledom, jer su usne, uz oči, najmarkantnije na svakom licu!
Privlačne usne gotovo savršenih linija i oblika danas su moguće zahvaljujući novim tehnologijama i talentu i veštini estetskog hirurga! Povećanje usana je najčešća estetska intervencija, a AQUAFILLING predstavlja svetski vrh biotech polutrajnih filera po kvalitetu i trajnosti (opstaje u usnama do 5 godina). 
Na jednom od kongresa estetske hirurgije 2001. godina postavljeni su kriterijumi za idealan mekotkivni filer koji tada još nije bio proizveden. Takav materijal, kako je predstavljeno, morao bi da ispuni veliki broj uslova: morao bi da bude bezbedan, netoksičan, da ne izaziva alergijske reakcije, da je dugotrajan, ali ipak i prolazan, to jest da adekvatno prati proces starenja tkiva, da ne migrira, da je mekan, da se ne napipava, da je lak za upotrebu, da daje predvidljive reakcije i rezultate, a minimalnu traumu i kratko vreme oporavka i, naravno, da nije preskup. Uzimajući ove kriterijume - AQUAFILLING se najozbiljnije kandiduje kao prvi filer koji ispunjava sve postavljene kriterijume.
NAPOMENA:
Primenom odgovarajuće tehnike postižu se izvanredni estetski rezultati. Sama intervencija je kratka, neagresivna i efektna.
Na našoj klinici pravilo je da se pre intervencije uradi matematički precizna analiza usana i premer odstupanja od idealnog odnosa - od tzv. ZLATNOG PRESEKA gornje prema donjoj usni, kao i usana prema licu u celini. Uvećanje, podebljanje i preoblikovanje usana se prema tome radi u zadatim vrednostima ZLATNOG PRESEKA koje su premerene ponaosob za svakog pacijenta.

 

Šta je ZLATNI PRESEK:

«Sve što je lepo ne oskudeva u pravilnoj meri» zapisao je Platon. 
Proporcija Zlatnog preseka je traženi zakon lepote koji se nalazi u srazmernosti izmedju pojedinih delova i delova prema celini. Zlatni presek je odnos veličina gde se - manji deo odnosi prema većem kao - veći prema celini (manje : većem = veće : celina) ili A : B = B: (A+B) jeste 1:1,618. Kroz istoriju, od Egipćana i antičkih Grka, preko renesansnih majstora Da Vinčija i Mikelanđela, smatran je najprijatnijim za oči - najlepša proporcija i najskladniji oblik. Prepoznat je u prirodi još od vremena starih Egipćana i prvih piramida i označen kao vid savršene prirodne podele simetrije i ravnoteže. Idealna anatomija ljudskog tela i kontura i struktura lica u potpunosti su podređeni zlatnom preseku (skulpture Fidije, Praksitela, Mikelanđela, slike renesansnih majstora) koji vekovima predstavlja kanon idealne lepote lica i tela poznat i kao – «BOŽANSKA PROPORCIJA» po nazivu dela Luke Pacolia o zlatnom preseku napisanog u renesansnoj Italiji. 

 

“Zlatni presek gospodari u estetskoj hirurgiji Nano Klinike BRANT zato što gospodari u prirodi.”  Direktor Klinike Dr Branko Trklja

 

Kao i otisci prstiju, oblik i veličina usana su kod svakog čoveka drugačiji. Ovo je genetski uslovljeno, ali bitan uticaj imaju i različiti spoljašnji faktori, oboljenja, pušenje i procesi starenja. Generalno, smatra se da je deblja i punija usna atraktivnija, senzualnija i oznaka mladosti. Kod mladih žena neke studije su pokazale da postoji direktna povezanost izmedju punoće usana i visokih nivoa estrogena, što se povezuje i sa plodnošću. Ideal lepog je, dakle, da su obe usne simetrične, pune, svežeg izgleda i mekane, da je donja deblja nego gornja, da je gornja blago izdignuta, sa jasnom, dobro definisanom, povijenom i čvrstom belom linijom, istaknutim i dobro definisanim Kupidonovim lukom u obliku slova V, blago zaobljenim i punim centralnim tuberkulom i uglovima izvijenim nagore.
Sa procesom starenja, usne se više ili manje istanjuju (gornja brže nego donja), gube volumen, gube svoju isturenost, gornja se spušta na dole, a donja iz evertiranog prelazi u invertiran položaj, tako da se vremenom gornja i donja usna gotovo izjednačavaju po debljini to jest, obe postaju tanke. Takodje, na usnama se pojavljuju i sitne, radijalno orijentisane bore.

 

FIZIČKI PREGLED
Postoji veliki broj parametara koji se posmatraju pri pregledu usana i mnogi od njih se mogu i korigovati: 
1. Debljina - punoća (puna,tanka)
2. Kontura (sinusoida ili ravna)
3. Everzija (izvrnuta nagore ili nadole, podignuta, spuštena)
4. Boja
5. Tekstura (namreškana, glatka)
6. Položaj uglova (ascedentni-podignuti nagore, horizontalni, usmereni nadole)
7. Širina (od ugla do ugla, široke, uzane)
8. Središni deo (oblik i veličina tuberkula i Kupidonovog luka, kao i filtruma)
9. Odnos sa vrhom nosa (razmak od baze nosa, kratka usna, dugačka usna, sapeta usna)
10. Mišićna aktivnost (hiperfunkcija, hipotonija, izgled u miru i pri pokretima)
11. Bore na usnama (u miru, pri pokretu)
12. Asimetrija (fiziološka, patološka)
13. Položaj zuba i koštanih struktura vilice
14. Ožiljci na usnama
15. Tragovi prethodno ubrizgavanih materijala
ZANIMLJIVI BROJEVI
• prosečna širina usana, od ugla do ugla, iznosi 5 cm (5,2 kod muškaraca, 4,8 kod žena)
• prosečna debljina gornje usne, u najdebljem delu iznosi 7,2mm, a donje 10,6mm
• smatra se da je idealan odnos izmedju gornje i donje usne odnos u ZLATNOM PRESEKU ili 1 : 1,618
Povećanje jagodica:
Istaknute jagodice se visoko rangiraju u savremenom doživljaju lepote, pa tako Američko udruženje plastičnih i estetskih hirurga u svom glasilu “Plastic and Aestetic Surgery “ navodi da su jagodice, odnosno srednja trećina lica, ključni za mladolikost lica i da njihovim smanjenjem sa godinama lice dobija usahli starački izgled. Nadoknađivanjem izgubljenog volumena jagodica podmlađuje se izgled celog lica, a posebno se poboljšava izgled zona ispod oka, koja je najosetljivija na bore. Povećanje volumena jagodica takođe ublažava duboke nazolabijalne bore i diskretno podiže gornju usnu. Samo u Americi se godišnje uradi preko 1.100.000. intervencija uvećanja jagodica raznim hirurškim i ne-hirurškim intervencijama. 
AQUAFILLING je namenjen i za tkivnu augmentaciju (uvećanje) i konturiranje (remodeliranje) lica, jagodica, brade i nosa. Ovu intervenciju mogu raditi samo doktori koji imaju hirurško iskustvo sa korekcijama defekta volumena u području lica. Stepen i trajanje korekcije zavise od stanja tkiva na mestu implantiranja, dubine implantiranja u tkivo i tehnike injektiranja. Važno je imati detaljno znanje o anatomiji područja gde se aplikuje filer. To je naročito važno kad se koristi oštra igla kako bi se izbegao rizik od perforacije dubljih potkožnih struktura, kao što su krvni sudovi i nervi. 
Uklanjanje bora i kožnih pregiba:
AQUAFILLING zateže kožu i pojačava njen volumen i istovremeno uklanja ili izrazito smanjuje bore i pregibe na koži dajući joj mekši i mladalački izgled. 

Postignuti rezultat je dugotrajan (između 4 i 5 godina), pa je i ekonomski efekat uštede jedan od najvažnijih prednosti ovog filera!
Ako je put do lepog osećanja o samom sebi preko zadovoljstva samim sobom, onda je etička dilema za estetsku intervenciju ili protiv nje - rešena.

“Estetska hirurgija 21.veka spoj je nauke, umetnosti, najsavremenijih ideja i najnovije tehnologije.”

       Dr Branko Trklja

 

Nano Klinika "BRANT" Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd!

http://www.nanoklinika.rs/nano-klinika-brant.html


NANOX d.o.o.

Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267 , 11000



Takovska 5; Bulevar Oslobođenja 267, Beograd

Komentari kupaca

FB KOMENTARI